Arriba l’estiu i totes ens tornem una mica nòmades

Desmuntar els seients de darrera i plantar el matalàs. Preparar bosses petites perquè la cosa va de no necessitar gaire res. Menjar sí. Fresquet i bo. I aigua, molta aigua, que no se’ns oblidi l’aigua.

Sentir-li dir “ja condueixo jo” i que se t’escapi un “visca!”. Mirar com la casa va quedant enrera mentre comenceu a fer kilòmetres. Potser no gaires, però suficients per sentir que canvies d’horitzó i se t’eixampla la mirada.

Imaginar el paisatge mentre encara no hi ets. I saber que tot i així, et sorprendrà. El paisatge et sorprendrà perquè el paisatge és com la vida. Gran, abundant, rica. A vegades amable, a vegades incòmoda, sempre salvatge. 

Imaginar demà al matí mentre encara és avui. Inventar com et despertes, badalles i t’estires com una gata. Com el mires i el sents respirar profund. I com decideixes deixar-lo dormir. 

Imaginar com surts silenciosa del cotxe. Recrear el contacte dels peus descalços sobre la terra encara fresca. Trobar un lloc. No: trobar el lloc. Seure i creuar les cames. Tancar els ulls. Obrir-te. Respirar. Respirar en soledat i silenci, acollida pel paisatge que avui us fa de casa.

Pensar que imagines molt, segurament massa. Adonar-te que amb tant d’imaginar te n’has anat molt lluny. I que ell t’estava parlant i tu no l’estaves escoltant. Merda.

Provar de tornar. Respirar. Escoltar.

Sentir que sí, que has tornat. Tota tu has tornat al cotxe. I entre tantes anades i vingudes aquest cotxe que avui us farà de casa us ha portat al racó de mon que avui us farà de poble.

Baixes a admirar el paisatge solitari que heu escollit i et conmous. I vols plorar una mica. Perquè ja ho sabies. Sabies que per molt que te l’imaginessis, et sorprendria. Perquè el paisatge, com la vida, sempre t’acaba sorprenent.

🙂

L’estiu ens fa a totes una mica més nòmades.

Viatges llargs, escapades curtes, visites a cases amigues, fer de la furgo una llar o dormir al ras. Amb el bon temps tot això ho fem molt més. Assaborim la gràcia de sentir-nos una mica cargolets, fent de cada indret casa nostra.

Cargolets amb un equipatge més lleuger que inclou un telèfon mòbil i per tant, la possibilitat de seguir fent pràctiques guiades estiguem on estiguem.

A Can Tramuntana tenim la nostra pròpia experta en nomadismes, la Sònia. La @nomadsonia fa uns anys no creia en cap altra pràctica que no fos la presencial. 

Però la vida, que és una companya de ball molt creativa, un dia li va proposar un nou moviment. De cop es va trobar acceptant l’encàrrec de fer classes de yoga per una plataforma online a Estats Units. La seva mirada es va eixamplar com quan arribes a destí i baixes del cotxe a mirar el paisatge i et deixes conmoure per un nou horitzó. 

I avui ens ho explica així.

El vídeo sobre autoregulació del que parla el trobes aquí.

Una abraçada nòmada de part de tot l’equip!

Deixa un comentari

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament.    Més info
Privacidad