ESCOLA DE YOGA EN LÍNIA I EN CATALÀ

TOT EL YOGA QUE VULGUIS PER NOMÉS 17€ AL MES

Avança la 4ª Temporada a Can Tramuntana

Una tardor per seguir coneixent profes convidades

En Ferran ens ofereix un treball sobre la pelvis, tant a nivell físic com energètic. Una proposta molt interessant on cada postura es treballa en diferents plans, en supí, dempeus… això ens permet tenir el terra de suport per generar acions o petits moviments que després podem recrear quan estem dretes.

D’altra banda en Ferran ens convida a anar més enllà d’allò purament físic o biomecànic, i ens fa treballar amb la qualitat de la ment i l’actitud adequada per no deixar mai que la voluntat enterboleixi la sensibilitat i mantenir-nos sempre en contacte amb la informació que el cos ens dóna i que ens ha de servir per regular la pràctica.

Et presentem en Ferran aquí.

HATHA RAJA YOGA

DHARMA MITRA YOGA

YOGA IYENGAR

ACONSEGUEIX ELS TEUS OBJECTIUS

OBRE EL COR

ARRELA'T

Reprodueix vídeo

HATHA PRANA

LA POSTURA DEL MES

Reprodueix vídeo

MEDITACIONS DE LA BAGHAVAD GITA

PROFES CONVIDADES

ASHTANGA (Iniciació)

D'ASANA AVINYASA

Reprodueix vídeo

YOGA PER A PRINCIPIANTS

Reprodueix vídeo

YOGA SUAU

Reprodueix vídeo

INTIMANT AMB LA RESPIRACIÓ

Reprodueix vídeo

CÀPSULES DE YOGA

Reprodueix vídeo

HATHA VINYASA

Reprodueix vídeo

HATHA VINYASA INTENS

Reprodueix vídeo

HATHA A FOC LENT

Reprodueix vídeo

HATHA '60

Reprodueix vídeo

KARANES

Reprodueix vídeo

HATHA VINYASA KARANA

Reprodueix vídeo

SAMABETA PRANAYAMA

PRANAYAMA I MEDITACIÓ

Reprodueix vídeo

NADHI SODHANA ANULOMA VILOMA

PRANAYAMA I MEDITACIÓ

Reprodueix vídeo

ANTAR MOUNA

PRANAYAMA I MEDITACIÓ

Reprodueix vídeo

IMPROVISACIONS

FILOSOFIA · BANDHAS

MÉS DE 150 CLASSES JA PUBLICADES

APUNTA'T ARA I FES TOT EL YOGA QUE VULGUIS PER NOMÉS 17€ AL MES

TENS ALGUNA D'AQUESTES PREGUNTES?

Treballem amb una plataforma externa que es diu Krea2.cat un projecte amic i proper, tan Km0 com el nostre. Krea2 ens facilita l’espai on allotjar els vídeos i la gestió de les quotes. La inscripció la faràs allà, mitjançant la teva targeta de crèdit, de manera ràpida i segura. Aquí tens l’enllaç directe.

Sí. En el moment de fer el pagament el sistema et farà crear un compte d’alumne/a. Assegura’t d’acabar aquest procés. L’usuari i contrasenya que hauràs creat et serviran per accedir a l’escola cada cop que vulguis.

Si t’apuntes el dia 15, la quota següent la pagaràs també el dia 15. Està tot automatitzat per adaptar-nos a tu. 

Les classes les veuràs a dins l’espai que té TramuntanaYoga dins la plataforma de krea2. Recorda que necessitaràs el teu usuari i contrasenya per accedir.

I tant. Si no et convenç, si no t’acostumes al format, si només ho vols fer servir durant una temporada… si per qualsevol motiu vols donar-te de baixa en un sol clic.

Que tindràs accés al contingut mentre duri el teu cicle de suscripció mensual. I quan arribi el dia del nou cobrament, la plataforma ja no et girarà el rebut.

Imagina que et vas subscriure un 12 d’abril. Ho aprofites durant uns mesos… i el 5 de novembre decideixes que no vols seguir i et dones de baixa. Encara tindries accés encara a la plataforma fins el dia 12, perquè és el cicle que tindries pagat. El 12 de novembre ja no se’t giraria el nou rebut i deixaries de tenir accés a la plataforma. 

Les mensualitats cobrades no seran retornables, facis o no facis ús de la plataforma. Una mica com al gimnàs… se’t cobra la quota hi vagis o no 😉 

I tant! I serem molt felices de tornar-te a donar la benvinguda. 

Sí. A l’espai privat de l’escola hi ha diferents maneres de contactar amb nosaltres i amb diferent grau d’intimitat. Podràs fer-ho de manera privada si és que ho vols així. I també de forma pública, compartint amb la resta d’alumnes si t’ho estimes més.

Aquest és el típic i obligatori missatge informant-te que aquesta web utilitza galetes. Sí, exacte, tot allò de les cookies i blablabla.    Més info
Privacidad