ESCOLA DE YOGA EN LÍNIA I EN CATALÀ

En Xavi

Amant de la terra i els seus cicles. Em trobaràs cavant a l’hort, preparant llenya o a la meva caseta del bosc, relligant asanes en forma de karanes i practicant amb el meu Sarangi. Experimentador nat d’un yoga útil pel dia a dia, d’aquell que et perfila l’anima. Com a Tramuntanero guio des del profund respirar, pranayames, meditació i hatha vinyasa yoga.

La Sònia

Nòmada per naturalesa, amb el mar com a constant, i exploradora dels paisatges interiors vocacional.
A can TramuntanaYoga soc profe de Hatha yoga i encarregada de continguts.

La meva tasca és diversificar i donar forma als continguts de l’escola i com us els fem arribar i, per descomptat, crear, co-crear i re-crear.

La Cori

Ballarina mutant i espavilada digital. L’única d’aquest fantàstic equip que no és una yoguini de llarg recorregut. Si tu també t’estàs iniciant podrem compartir progressos i frustracions 😉 A can TramuntanaYoga soc la responsable de la web, les xarxes i la Tramuntanius, des d’on intento fer-te arribar l’ànima d’aquesta escola. 

En Lucas

Mitja vida d’informàtic, un quart practicant yoga i apassionat autodidacta. Estimo la música i cultivo la terra. A can TramuntanaYoga m’encarrego de la part audiovisual i de resoldre els possibles entrebancs tècnics que ens trobem pel camí. Em poso al servei amb la intenció que el yoga arribi a totes les llars i faci el bé que a mi em fa.

PROFES CONVIDADES

La Núria

La pràctica i ensenyança de la Núria estan fortament influenciades pel yoga Iyengar i també pel yoga del Kashmir, un bon coneixement de l’anatomia i la fisiologia, la dansa, el moviment conscient i la música.

Totes aquestes influències diverses fan de la seva pràctica quelcom realment especial, tendre i exquisit: amb una escolta profunda que li permet acompanyar-nos cap a les profunditats del jo a la cerca de l’alineació fisica, emocional i espiritual per crear espai i expandir cos i ment.

La Núria ens dóna eines per tal que trobem la nostra pròpia pràctica encoratjant-nos a una exploració íntima i honesta.

La Yasmina

La Yasmina és actriu i diplomada en dansa. Ha rebut una sòlida formació com a assistent i professora a Ashtanga Ioga Shala de Barcelona gràcies a la tasca pedagògica d’Elena Figarola i el seu marit Jordi Sarda qui la van inspirar amb el seu exemple sempre lliurat a la pràctica i a l’ensenyament.

També s’ha format amb destacats professors internacionals com Mark Robberds i la seva dona Deepeka a Bali, Indonèsia, Hamish Hendry a Londres, Kia a París, Peter Sanson a Barcelona o Katharina Krank a Friburg.

El yoga l’ha transformat tant internament com externament, donant-me eines per viure amb més pau i més autoestima. Professora vocacional, gaudeix ensenyant i aprenent dels seus alumnes i respecta el ritme i el nivell de cada practicant.

En Ferran

En Ferran va començar a practicar yoga de manera intuïtiva, cridat per una necessitat interna. Als 20 anys i després de viatjar a l’Índia, va començar l’estudi i pràctica més formal del yoga seguint el llinatge de BKS IYengar.

Es declara apassionat per l’auto indagació, l’expressió artística, el contacte amb la natura i el treball amb la terra.

Certificat pel Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (Pune, Índia), va estudiar Belles Arts a Barcelona i va crear el centre de yoga YogaYo al Maresme.

Entén la pràctica de yoga com una manera d’aprofundir en si mateix i de compartir allò que li dóna pau.

Aquest és el típic i obligatori missatge informant-te que aquesta web utilitza galetes. Sí, exacte, tot allò de les cookies i blablabla.    Més info
Privacidad