En Xavi

Amant de la terra i els seus cicles. Em trobaràs cavant a l’hort, preparant llenya o a la meva caseta del bosc, relligant asanes en forma de karanes i practicant amb el meu Sarangi. Experimentador nat d’un yoga útil pel dia a dia, d’aquell que et perfila l’anima. Com a Tramuntanero guio des del profund respirar, pranayames, meditació i hatha vinyasa yoga.

La Sònia

Nòmada per naturalesa, amb el mar com a constant, i exploradora dels paisatges interiors vocacional.
A can TramuntanaYoga soc profe de Hatha yoga i encarregada de continguts.

La meva tasca és diversificar i donar forma als continguts de l’escola i com us els fem arribar i, per descomptat, crear, co-crear i re-crear.

La Cori

Ballarina mutant i espavilada digital. L’única d’aquest fantàstic equip que no és una yoguini de llarg recorregut. Si tu també t’estàs iniciant podrem compartir progressos i frustracions 😉 A can TramuntanaYoga soc la responsable de la web, les xarxes i la Tramuntanius, des d’on intento fer-te arribar l’ànima d’aquesta escola. 

En Lucas

Mitja vida d’informàtic, un quart practicant yoga i apassionat autodidacta. Estimo la música i cultivo la terra. A can TramuntanaYoga m’encarrego de la part audiovisual i de resoldre els possibles entrebancs tècnics que ens trobem pel camí. Em poso al servei amb la intenció que el yoga arribi a totes les llars i faci el bé que a mi em fa.

PROFES CONVIDADES

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament.    Més info
Privacidad