Potser ja estàs fent Yoga i encara no ho saps

Doncs, sí.
Potser portes tota la vida fent Yoga i no ho saps.

Encara que no tinguis estora ni leggins. Encara que no hagis fet mai ni una asana. Encara que no sàpigues exactament què és pranayama i quan llegeixes gos cap per avall imaginis el teu millor amic en una situació compromesa.

Yoga és quelcom més que tot això.

Si tens una pràctica habitual o avançada ja saps de què t’estem parlant. Però si ets una persona encuriosida que tot just es comença a mirar amb ullets el Yoga, potser encara no saps ben bé què és i si és per a tu. Nosaltres mica en mica t’ho volem anar explicant. I comencem avui amb uns vídeos curtets.

Yoga és molt més que postures i respiracions. És quelcom profund i alhora senzill (que no vol dir necessàriament fàcil) que té a veure amb el nostre estat de consciència.

Ja, ja sé… encara sona abstracte.
Però per això tenim en Xavi, per aterrar conceptes abstractes i fer-los accessibles a totes.

Avui ens ho explica així:

Mmm… mica en mica ja comencem a estar més en confiança, no? Doncs va, aprofitarem aquest incipient clima de complicitat per a que segueixis coneixent en Xavi, profe de TramuntanaYoga juntament amb la Sònia.

En aquest segon vídeo, en Xavi t’explica com es va iniciar en el Yoga:

I amb això i algun article més estrenem el blog i anem escalfant l’ambient a can TramuntanaYoga.

Com segurament ja has vist, l’escola l’estrenem el dia 11 de febrer. Estem currant molt per tenir-ho tot a punt el dia assenyalat i queda mooooolt poquet!

Seguim treballant i seguim informant!
Contentes de sentir-te a l’altra banda 🙂

Aquest és el típic i obligatori missatge informant-te que aquesta web utilitza galetes. Sí, exacte, tot allò de les cookies i blablabla.    Més info
Privacidad