HATHA VINYASA INTENS 2 ⋆ tramuntanayoga.cat

ESCOLA DE YOGA EN LÍNIA I EN CATALÀ

ESCOLA DE YOGA

EN LÍNIA I EN CATALÀ

Arrelada, fresca i un pèl salvatge

HATHA VINYASA INTENS 2

Seguim amb la pràctica intensa i exigent que hem plantejat en aquesta sèrie. Avui buscant jugar amb les invertides sobre les mans, i treballant les extensions amb postures tant d’equilibri dempeus o estirades a terra. Acompanyarem el treball lumbar per no forçar la columna i a la vegada intensificarem aquest treball. Ara, la postura reina d’aquesta sèrie serà Akarna Dhanurasana, l’arquer a terra, tot un repte mantenir-la de forma còmoda. Comencem?

Apunta’t a l’escola per fer aquesta classe
i moltes més per només 17€ al mes

HATHA VINYASA INTENS 2

Estem d’estrena! 

En aquesta sèrie seguirem coordinant la respiració profunda amb la pràctica física i buscant postures una mica més avançades per a aquelles persones que necessiten i poden arribar més lluny amb el cos.

Centrament, escalfament, pràctica i relaxació. Una pràctica complerta per tal que surtis de casa amb les piles carregades a punt per a tot. 

És una pràctica més dinàmica que ens serveix per a escalfar el cos en la primera part de la pràctica tot preparant-lo per a la part de Hatha Yoga, més estàtica. La respiració serà la protagonista de la pràctica i per tant el fluir del prana es farà evident.

Apunta’t a l’escola per fer aquest curs
i molts més per només 17€ al mes

Scroll Up
Aquest és el típic i obligatori missatge informant-te que aquesta web utilitza galetes. Sí, exacte, tot allò de les cookies i blablabla.    Més info
Privacidad