MEDITACIONS DE LA BAGHAVAD GITA

La Bhagavad Gita és un famós poema de 700 estrofes escrites en sànscrit de la tradició hinduista. Està englobat dins d’un text més gran anomenat el Mahabharata. És anomenada la bíblia preferida dels indis i una gran font d’inspiració. 

És un text que t’apropa la filosofia del yoga, et convida a enfrontar-te a les pròpies pors i donar-te una visió de la vida diferent, més profunda i conscient.  

El text és un diàleg entre Krishna i Arjuna, mestre i aprenent, enmig d’un camp de batalla que ha d’enfrontar dos exèrcits. Arjuna és el líder d’un dels dos bàndols i dirigir el seu exèrcit cap a la victòria és la seva obligació. 

Arjuna es troba que en el bàndol contrari té familiars i amics i això el desorienta i desanima. Krishna aprofita aquesta situació per donar-li consell i instruir-lo en la visió de la filosofia yòguica.

Et convidem a desgranar amb nosaltres la saviesa de la Bhagavad Gita per a que ens ompli de coneixement.

 

Meditacions BG · Capítol 1 · El desànim d'Arjuna Meditacions BG · Capítol 2 · La naturalesa eterna de l'ànima Meditacions BG · Capítol 3 · Dharma: El deure legítim de cadascú Meditacions BG · Capítol 4 · Deixa't guiar per l'ànima
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament.    Més info
Privacidad