D’ÀSANA A VINYASA


Una sèrie per aprofundir en la pràctica de diverses postures organitzada en tres grups de tres vídeos. En els dos primers capítols desgranarem la tècnica de les postures, l’aproximació cap a elles, les diferents versions de cada una d’elles, on posar l’atenció i quines parts cal relaxar. En el tercer vídeo treballarem tota una sèrie, incloent-hi les postures treballades en les dues primeres sessions.

Així que serà necessari passar pels dos primers càpitols si vols aprofundir en la pràctica del tercer. Desitjo que gaudeixis aprofundint en la pràctica dels diversos assanes proposats.

D'àssana a vinyasa · Capítol 1: desgranant les postures I D'àssana a vinyasa · Capítol 2: desgranant les postures I D'àssana a vinyasa · Capítol 3: treballant la sèrie I D'àssana a vinyasa · Capítol 4: desgranant les postures II D'àssana a vinyasa · Capítol 5: desgranant les postures II D'àssana a vinyasa · Capítol 6: treballant la sèrie II D'àssana a vinyasa · Capítol 7: desgranant les postures III D'àssana a vinyasa · Capítol 8: desgranant les postures III D'àssana a vinyasa · Capítol 9: treballant la sèrie III
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament.    Més info
Privacidad