SUBSCRIPCIÓ SEMESTRAL

EL COMPROMÍS TÉ PREMI. PAGA 6 MESOS I ESTALVIA DINERS

16,5€

per mes

SUBSCRIPCIÓ TRIMESTRAL

3 MESOS DE YOGA PEL PREU D'UN SOPAR? SÍ!

20€

per mes

SUBSCRIPCIÓ MENSUAL

PAGA CADA MES I DONA'T DE BAIXA QUAN VULGUIS

25€

per mes

SUBSCRIPCIÓ TRAMUNTANAYOGA

PROVA 1 SETMANA GRATIS

Apunta’t ara i gaudeix de 7 dies gratis.
No se’t farà cap càrrec fins que no s’hagi completat aquest període.

PREGUNTES FREQÜENTS

Doncs tens vàries opcions:
– Triar un curs que s’adapti a tu (per nivell de dificultat, estil i temps disponible) i seguir cada capítol de manera endreçada. 
– Utilitzar els filtres per escollir el que vols i pots fer. Tens poc temps? Cap problema, clica el botó i apareixeran pràctiques de 20 minuts. 
– Utilitzar els recorreguts que et proposem a la secció de cursos i també al blog

Si vols que la teva consulta sigui privada podràs enviar un missatge a les profes. Trobaràs un botó a cada classe per fer-ho. I si el que et ve de gust és deixar un comentari públic també podràs fer-ho a cada classe.

Hem creat un curs especial per a les persones que us inicieu, que es diu “Yoga per a principiants, els fonaments”. És un curs de 10 sessions per a que tingueu l’oportunitat d’assentar unes bones bases. Tant a nivell d’aliniació, com d’intenció en la pràctica. Aprenent des d’un bon inici també a cultivar la mirada interior que és el gran propòsit de la pràctica de yoga. 

Si no has fet mai yoga i t’estàs plantejant començar amb nosaltres, a part de començar per aquest curs, també et recomanem aquests articles del blog:
Et vols iniciar? Pots començar per aquí
No et facis mal fent yoga. La importància de l’autoregulació
Novatill@? Don’t panic! Hem pensat en tu

Les classes són gravades per a que les puguis fer amb total llibertat en el moment que més et convingui.

Les podràs veure des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

Tots els nostres plans inclouen una setmana de prova gratuïta. Per a obtenir un compte d’alumne cal que completis el procés de compra, triant el pla de pagament que més t’interessa i obrint un perfil amb el teu nom i correu electrònic.  

No se’t girarà cap cobrament abans d’acabar aquests dies. Aprofita per provar les classes i si no et convenç, senzillament dona’t de baixa abans d’acabar la setmana. No pagaràs res si ho fas abans del termini de 7 dies.

  • Quota mensual: cada mes, el mateix dia que et vas donar d’alta per 1ª vegada. 
  • Quota trimestral: cada 3 mesos, el mateix dia que et vas donar d’alta per 1ª vegada.
  • Quota semestral: cada 6 mesos, el dia que et vas donar d’alta per 1ª vegada.


    La teva subscripció es mantindrà activa fins que tu decideixis donar-te de baixa. Si un dia vols marxar podràs fer la baixa quan vulguis, no hi ha cap compromís de permanència. Assegura’t de fer-ho abans que es renovi la teva subscripció si no vols que se’t giri el següent rebut.

No venem cursos individualment. Però pensa-hi un moment: imagina que t’interessa només 1 curs. Podries inscriure’t per 1 mes. Pagaràs només 25€ i durant aquell mes podràs fer el curs que t’interessava i de passada, provar altres cursos que no t’havies plantejat inciialment.

Sí! Les subscripcions trimestrals i semestrals són un regal perfecte. Regalaràs salut, benestar i consciència i quedaràs com un senyor, senyora o senyori. Què et sembla? T’hem solucionat el marronet de pensar en el regal de Nadal ;)

Si vols regalar yoga escriu-nos a info@tramuntanayoga.cat i t’explicarem com fer-ho.

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament.    Més info
Privacidad