ESCOLA DE YOGA EN LÍNIA I EN CATALÀ

ESCOLA DE YOGA

EN LÍNIA I EN CATALÀ

Arrelada, fresca i un pèl salvatge

PREMSA

Més entrevistes: Tv Girona i Diari de Girona

I seguim portant la veu de can Tramuntana allà on ens deixen un micro, hehe…
Avui us compartim dues entrevistes a la Sònia. Una a TV Girona, per mirar i escoltar. L’altra, al Diari de Girona, per llegir.

Llegir més »
PREMSA

Ahir vam estar a la ràdio. Aquí l’entrevista!

Si al teu cole de Yoga li poses de nom TramuntanaYoga la gent que és filla de tramuntana és possible que digui, ui, aviam què és això?  A la Mercè de Ràdio Vilafant li va passar una mica. Va llegir una notícia al diari on parlaven de nosaltres i va pensar que podia ser xulo convidar-nos a explicar què hi fem a can Tramuntana.

Llegir més »
BLOG

Estrenem 2a Temporada a Can Tramuntana

Doncs sí, ja la tenim aquí. Avui 1 de juliol a can TramuntanaYoga inaugurem la 2a temporada de sèries a l’escola. Seguim fent camí donant continuïtat als cursos més nuclears de l’escola i també presentant propostes noves. Avui t’expliquem què és el que anirem publicant setmana a setmana durant els propers mesos.

Llegir més »
BLOG

Arriba l’estiu i totes ens tornem una mica nòmades

L’estiu ens fa a totes una mica més nòmades.

Viatges llargs, escapades curtes, visites a cases amigues, fer de la furgo una llar o dormir al ras. Amb el bon temps tot això ho fem molt més. Assaborim la gràcia de sentir-nos una mica cargolets, fent de cada indret casa nostra.

A Can Tramuntana tenim la nostra pròpia experta en nomadismes, la Sònia. Avui ens explica com va deixar de pensar que fer yoga online era terriiiiiiible. Hi hi 😉

Llegir més »
BLOG

Vols música? Busca’ns a Spotify

Ja fa setmanes que tenim el perfil obert, però amb tantes feines, feinetes i feinotes se m’havia oblidat de compartir-lo. Però he rascat un forat perquè la música s’ho val! Aquí
trobaràs el perfil de TY a Spoty i també accés a una llista oberta de la qual et convidem a col·laborar 🙂

Llegir més »
BLOG

Vols provar una TramuntaClasse?

És important! Ho sabem, ho sabem… Has de poder provar abans de decidir-te. Així que va, entra aquí, deixa’ns el teu correu i t’enviarem una classe per a que puguis tastar-nos. O potser dues!

Llegir més »
Aquest és el típic i obligatori missatge informant-te que aquesta web utilitza galetes. Sí, exacte, tot allò de les cookies i blablabla.    Més info
Privacidad