ESCOLA DE YOGA EN LÍNIA I EN CATALÀ

Cada vegada hi trobem més virtuts a això del Yoga en línia

Just arribo de caminar durant més de dues hores pels camps de per aquí.

No era la meva intenció estar-m’hi tanta estona perquè tenia feineta, com enviar la newsletter de la quinzena, per exemple 😉 . Però estava tot tant plàcid, silenciós i florit que se me n’ha anat el passeig de les mans, mira.

Mentre passejava feia memòria, intentant recordar què estava fent el dia d’avui de fa un any. He recordat que just s’anunciava el primer confinament. I que tot van ser corredisses per reorganitzar els compromisos presencials que tenia per aquell divendres i fer-los online. 

Començava una manera nova de fer. Una nova manera de treballar, de parlar amb els grups d’amics, de ballar, de fer cursos, de fer yoga… Una nova manera que de moment, encara dura.

I aquesta nova manera és… diferent de la que coneixíem. I a mida que ens hi acostumem, cada vegada veiem més clares les seves virtuts. 

6 coses que molen de fer Yoga en línia

 • No t’has d’organitzar l’horari.
  T
  u esculls quan i on fer les classes. A les classes presencials tu t’has d’adaptar als horaris. En una escola en línia no, és el format qui s’adapta a tu.
  .
 • Aprofites moltíssim el temps.
  No has de pensar en preparar bossa, material, pensar amb qui deixes els peques, desplaçar-te…
  .
 • I a més d’aprofitar-lo, qualsevol porció de temps pot ser “yogable”.
  Imagina’t que pots rascar només mitja horeta 2 cops per setmana. Si haguessis de fer classes presencials seria inviable. En canvi, en una escola en línia, aquestes dues mitges hores les pots invertir en dues classes curtes. Les càpsules de yoga de la Sònia, per exemple, són pràctiques completes de 20 minuts.
  .
 • Pots gaudir dels teus profes preferits encara que visquin lluny.
  Qui no ha viscut del drama de canviar de domicili i haver de deixar de fer classes amb la millor profe del món mundial? O que marxi ella? Ui. ui, ui… no vull recordar això, que encara em fa pupa.
  .
 • Pot servir-te per complementar les classes presencials.
  De fet, un bon grapat de les nostres alumnes fan això. S’apunten a l’escola en línia per poder incrementar la seva pràctica quotidiana sentint-se acompanyades i seguint l’estructura que proposem.
  .
 • I tot això a un preu molt i molt popular.
  Les classes presencials tenen un aforament limitat (i ara encara més), cosa que inevitablement determina els seu preu. Una escola en línia no té tantes limitacions. I tot i que s’han d’assumir costos, mai són tan elevats com mantenir una escola. És per això que podem oferir preus molt assequibles, acostant la pràctica a gent amb una economia més justeta.
  .

Aquestes són les 6 més destacables que jo he trobat i experimentat.
Però potser tu n’has trobat d’altres!
Si et ve de gust explicar-nos-les et llegirem amb molt de gust 🙂

Et convidem a compartir a través dels comentaris.
Pots aportar la teva opinió i experiència si et ve de gust.
O senzillament presentar-te, explicar-nos des d’on ens segueixes
i quina relació tens amb el Yoga. Ens agradarà llegir-te! 🙂

3 comentaris a “Cada vegada hi trobem més virtuts a això del Yoga en línia”

 1. Afegeixo el 7è punt! I és que a casa has de cultivar molt més la disciplina… i la pràctica de l’autoconeixament es fa més evident perquè a casa ningú et veu, ningú sap fins on arribes o no arribes, si fas tota la pràctica o no, si acabes amb savasana, medites o fas pranayames… És pur compromís cap a un mateix.

  Respon
  • Totalment! M’encanta que ho posis com a virtut 🙂 per a mi és més aviat un repte! És la part que més m’he de treballar. Berta! Soc molt fan teva!

   Respon

Deixa un comentari

 • Responsables de la recollida de dades: TramuntanaYoga
 • Finalitat: utilitzarem les teves dades per gestionar el teu comentari o consulta.
 • Legitimació: el teu consentiment
 • Destinataris: el nostre proveïdor de hosting és Cdmon.
 • Drets: tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades.
 • Si ho necessites, pots veure més info aquí.
Aquest és el típic i obligatori missatge informant-te que aquesta web utilitza galetes. Sí, exacte, tot allò de les cookies i blablabla.    Més info
Privacidad